MIDORI KAWA SUSHI CAFE

MIDORI KAWA SUSHI CAFE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 113 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Midori Kawa Sushi Cafe. Meer weten? Ontdek meer

3 aug 2022 om 19:08 Ik eet regelmatig sashimi en pokébowl, dit is echt letterlijk de lekkerste zalm en pokébowl ooit! Heb er nu meermaals besteld en het is echt pure klasse kwaliteit!
2 aug 2022 om 19:40 Lekker hoor!
31 jul 2022 om 22:00 Super goed
26 jul 2022 om 22:15 Heerlijk gegeten. Alles smaakte super vers. Alleen jammer dat als je voor 40 euro besteld er nog 2 euro bezorgkosten in rekening word gebracht
12 jul 2022 om 20:49 Heerlijk gegeten en snel bezorgd
11 jul 2022 om 11:12 Je proeft dat de vis lekker vers is! Ga zo door!
3 jul 2022 om 21:11 Top zoals altijd! Telefonisch contact opgenomen voor een kleine aanpassing van 'n box. Vriendelijk geholpen en snel bezorgd!
1 jul 2022 om 21:53 Bezorgtijden 90 minuten+ heel teleurstellend maar de kwaliteit van het eten heeft het echt helemaal goed gemaakt. Heerlijk vers en goeie hoeveelheid. We hebben heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar alleen op tij bestellen…
25 jun 2022 om 20:43 Alles was top, sojasaus was alleen zo zout dat ik hoop dat m'n nieren niet kapot zijn...
24 jun 2022 om 20:53 Eerste keer hier besteld. Was super. Zeker voor herhaling vatbaar.
16 jun 2022 om 21:47 Bezorging precies op het tijdstip geleverd dat we hadden gevraagd. De pokebowls vonden wij echt niet lekker! normaal krijg je de bowl met witte rijst zonder saus. Nu lag de rijst echt in een plas saus, veel te zout! 26 euro, amper wat gegeten
6 jun 2022 om 21:02 In één woord super! Vriendelijke mensen en heerlijke Sushi.