MIDORI KAWA SUSHI CAFE

MIDORI KAWA SUSHI CAFE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 85 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Midori Kawa Sushi Cafe. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 22:55 Ik blijf het zeggen: de beste!
15 mei 2022 om 9:44 Lekkere pokebowls. Snel bezorgd.
8 mei 2022 om 18:22 Super lekker@
6 mei 2022 om 19:56 Prima als altijd, goede kwaliteit vis en lekker zachte avocado. Gewoon simpele sushi dus 5 sterren is wellicht wat veel, maar dat is in vergelijking met de concurrentie wel terecht!
4 mei 2022 om 19:45 Altijd even lekker! Vooral de kip stukjes! Hmmmm
24 apr 2022 om 22:01 Sushi is erg goed de sashimi was erg vers. Voor herhaling vatbaar.
24 apr 2022 om 21:45 Het was super lekker, erg vers en super van kwaliteit, heb daar ook een bubble thea besteld en dat was heel goed in smaak. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
24 apr 2022 om 8:44 Het was niet lekker, het proefde oud en lang buiten de koeling. Erg jammer.
20 apr 2022 om 19:38 Top kwaliteit, verse sushi de karaage poke bowl was mijn favoriet. Hier bestellen we zeker vaker.
12 apr 2022 om 20:20 eerste meer besteld, maar ik vind het niet lekker.ik ken betere restaurants voor dezelfde prijs
9 apr 2022 om 0:09 Super lekker
4 apr 2022 om 17:10 Hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Jullie zijn echt super top, ben blij dat ik hier een vaste klant ben.