MIDORI KAWA SUSHI CAFE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 180 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Midori Kawa Sushi Cafe. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2023 om 8:52 Erg lekker
27 jan 2023 om 10:10 Prima sushi. Op de afgesproken tijd bezorgd!
25 jan 2023 om 19:17 Prima! De chef had alles snel en lekker voorbereid en de bezorging was sneller dan verwacht. Heel goed.
24 jan 2023 om 1:07 Heerlijke sushi! Vers en goede kwaliteit.
19 jan 2023 om 21:37 Sushi was helaas niet vers wat ik niet had verwacht was echt teleurstelling !! we hadden hosomaki sets besteld en er was maar een sojasaus en een wasabi meegestuurd. Graag sushi vers maken AUB !
18 jan 2023 om 19:45 Super verrukkelijk lekker en alles vers een echte aanrader
18 jan 2023 om 18:10 Ik raad deze restaurant zeker aan als je van lekkere eten houd voor een goeie prijs en een snelle bezorging .het was echt heerlijk als je van kwaliteit shusi houd zou ik hier zeker gaan bestellen
18 jan 2023 om 18:04 Het eten was perfect het was goed op smaak en voor de prijs is het eten het zeker waard. en de bezorging was ook top het was binnen een half uurtje al voor mijn deur ik raad deze restaurant zeker aan.
17 jan 2023 om 20:47 Weinig creativiteit in de veggie gerechten. Rolls zonder passie in elkaar geflanst, valt allemaal half uit elkaar.
16 jan 2023 om 21:27 Bezorging was snel en het eten was heerlijk, zeer een aanrader.!
16 jan 2023 om 20:19 Heerlijk gegeten nu meerdere keren besteld echt een aanrader. Reken wel echt op lange bezorgtijden.
16 jan 2023 om 13:08 Absolutely amazing, I’ve ordered sushi here many times. Fast delivery and it tasted really good. This now is my favourite place to go to get sushi.